Hrajte na svém tabletu nebo telefonu a získejte odměny zdarma!

Play on your tablet or phone and claim free prizes!

Aplikace PokerStars Mobile vám umožňuje hrát poker kdekoliv a kdykoliv. Ve dnech 7. - 31. července hrajte hry o reálné peníze přes aplikaci v akci PokerStars Mobile - Dárek 250.000$ a vyhrajte až 1.000$ denně. Kromě toho mohou hráčky ve speciálních freerollech na mobilu a turnajích s nízkým vstupem vyhrát také vstupenky PokerStars Women's Club!

Jak se zúčastnit turnajů PokerStars Women Poker kdekoliv

V období 22. - 28.7. se stačí zúčastnit některého z následujících turnajů přes aplikaci PokerStars Mobile na vašem tabletu nebo telefonu, a my vám připíšeme volnou vstupenku PokerStars Women’s Club, jak je uvedeno níže.

Turnaje probíhají každý den v tyto časy:

TurnajHraBuy-inČasVýhry
Freeroll PokerStars Women Poker kdekoliv No Limit Hold’em Zdarma 06:30 ET & 14:30 ET (12:30 & 20:30 CET) Vstupenka PokerStars Women’s Club - 0,10$ srdcová úroveň
Každodenní speciál PokerStars Women Poker kdekoliv No Limit Hold’em 6-Max 5,50$ 06:00 ET & 14:00 ET (12:00 & 20:00 CET) Vstupenka PokerStars Women’s Club - 1,10$ piková úroveň
Večerní speciál PokerStars Women Poker kdekoliv No Limit Hold’em 8,80$ 21:05 ET (03:05 CET) Vstupenka PokerStars Women’s Club - 1,10$ piková úroveň

Upozornění: Tato akce je určená pouze ženám. Hráčky mají nárok jen na jednu volnou vstupenku do každé úrovně (srdcová a piková). Volné vstupenky budou připsány na účty u PokerStars během týdne počínaje 29.7.

V případě dotazů k turnajům  PokerStars Women Poker kdekoliv pište na support@pokerstars.cz.

Jste v pokeru nováčkem?
Stáhněte si bezplatný software

Stáhněte si bezplatný software PokerStars a začněte hrát. Stažení je jednoduché.

Play Poker

Zjistěte, jak stáhnout pokerový software