Letní žebříček

Letní žebříčky multi-table turnajů 2015 právě skončily. Gratulujeme všem, kteří si odnesli podíl na odměnách ve výši 300.000$.

K dispozici budou tři letní žebříčky - v červnu, červenci a srpnu 2015. V každém letním žebříčku rozdělíme nejlepší stovce hráčů odměny v hodnotě 100.000$.

Letní žebříčky poběží od 0:00 ET (6:00 CET) prvního dne v měsíci do 23:59 ET posledního dne v měsíci (5:59 CET prvního dne dalšího měsíce).

Letní žebříček odráží vašich 20 nejlepších výsledků ze všech turnajů odehraných mezi prvním dnem daného měsíce od 0:00 ET (6:00 CET) a posledním dnem měsíce do 23:59 ET (prvním dnem následujícího měsíce v 5:59 CET).

Odměny vyplatíme následovně:

Umístění Odměna ($)
1. 15.000
2. 12.500
3. 10.000
4. 7.500
5. 6.000
6. 5.000
7. 4.000
8. 3.000
9. 2.000
10. - 12. 1.100
13. - 15. 900
16. - 18. 700
19. - 27. 500
28. - 36. 430
37. - 45. 380
46. - 54. 340
55. - 63. 310
64. - 72. 290
73. - 81. 270
82. - 90. 250
91. - 100. 200

Svou pozici v žebříčku nejrychleji zjistíte kliknutím na následující tlačítko. Další možností je postupovat podle podrobných instrukcí níže.

ZOBRAZIT POZICI V ŽEBŘÍČKU

Uživatelé PokerStars na počítačích: Přihlaste se do klienta PokerStars a na pravé straně Hlavní lobby v menu vyberte ‘Žebříčky’.

Zařízení iOS: Přihlaste se do aplikace PokerStars, stiskněte tlačítko ‘Více’ ve spodní části obrazovky a poté zvolte ‘Žebříčky’.

Zařízení Android™: Přihlaste se do aplikace PokerStars, vstupte do rozšířeného menu vašeho zařízení Android™ a poté zvolte ‘Žebříčky’.

Navštivte stránku Vysvětlení TLB, kde zjistíte, jak se počítají body TLB.

Pro návrat na hlavní stránku žebříčku multi-table turnajů klikněte sem.

Přečtěte si Podmínky a pravidla

Jste v pokeru nováčkem?
Stáhněte si bezplatný software

Stáhněte si bezplatný software PokerStars a začněte hrát. Stažení je jednoduché.

Play Poker

Zjistěte, jak stáhnout pokerový software