Žebříček multi-table turnajů na PokerStars

Žebříček Multi-Table turnajů nyní skončil - děkujeme všem, kteří se zúčastnili! Podívejte se zde a najdete nejnovější akce PokerStars. Po kliknutí sem najdete turnaje o velké peníze, které probíhají právě teď.

PokerStars je domovem největších a nejlepších online pokerových turnajů na světě, takže neexistuje lepší místo, kde prověřit své dovednosti. Žebříčky multi-table turnajů na PokerStars představují způsob, jak ukázat, že patříte mezi nejlepší hráče pokerových turnajů v oboru.

Pokaždé, kdy se umístíte mezi 15% nejlepších hráčů klasického multi-table turnaje, odměníme vás body do turnajového žebříčku (TLB). Počet bodů se odvíjí od výše buy-inu do turnaje, počtu účastníků a vašeho konečného umístění (pro podrobné vysvětlení TLB prosím klikněte sem).

TLB body se počítají do tří následujících žebříčků, v nichž během roku udělujeme přes 800.000$ na odměnách.

Týdenní žebříček

Týdenní turnajový žebříček odráží vašich 10 nejlepších výsledků ze všech turnajů odehraných mezi nedělí 0:00 ET (neděle 6:00:00 CET) a sobotou 23:59 ET (neděle 5:59 CET).

Hráč s nejvyšším skóre v týdenním TLB dostane následující neděli příležitost zahrát si proti členovi Teamu PokerStars Pro v heads-up výzvě s prize poolem 1.000$. Vítěz Týdenního TLB si bude moct vybrat hru samotného zápasu, který se uskuteční v neděli ve 14:00 ET (20:00 CET).

Pokud vyhraje Team PokerStars Pro, přidáme 1.000$ do prize poolu freeroll turnaje pro 52 týdenních vítězů roku 2015!

Pro více informací o Týdenním TLB a výzvě klikněte sem.

Letní žebříček

K dispozici budou tři letní žebříčky probíhající v červnu, červenci a srpnu 2015. V každém letním žebříčku udělíme odměny v hodnotě 100.000$.

Pro více informací o Letním žebříčku klikněte sem.

Roční žebříček

Roční turnajový žebříček odráží vašich 100 nejlepších výsledků z turnajů odehraných mezi 1. lednem 0:00 ET (1. lednem 6:00 CET) a 31. prosincem 23:59 ET (1. lednem 5:59 CET).

Roční TLB odmění 100 nejlepších hráčů odměnami v hodnotě více než 450.000$, přičemž vítěz si odnese odměnu v hodnotě přes 50.000$.

Pro více informací o Ročním TLB klikněte sem.

Takže pokud jste příležitostný hráč a máte volný týden nebo profesionální hráč vyzbrojený dostatkem času i bankrollem na rok trvající výzvu, je pro vás turnajový žebříček ta pravá volba!

V případě dotazů ohledně hraní v turnajových žebříčcích kontaktujte support@pokerstars.cz.

Jste v pokeru nováčkem?
Stáhněte si bezplatný software

Stáhněte si bezplatný software PokerStars a začněte hrát. Stažení je jednoduché.

Play Poker

Zjistěte, jak stáhnout pokerový software