Zahrajte si heads-up s tím nejlepším a VIP odměny budou vaše!

Isaac Haxton se chystá převzít vedení nad Heads-Up Sit & Go stoly a současně chce zjistit, zda máte na to ho porazit. Během speciální akce Haxton’s Happy Hours ve dnech 4. - 10. března sbírejte o 30% více VPP a FPP za účast v Heads-Up Sit & Go turnajích. NAVÍC pokud Ika porazíte na sázkách uvedených níže, odměníme vás volnou vstupenkou v hodnotě 11$ do Sobotního duelu s garancí 15 000$!

Ike se v průběhu týdne ukáže v 1,50$, 3,50$ a 7$ heads-up Sit & Go. Abyste ho mohli vyzvat na souboj, vyhrát volňáska do Sobotního duelu a navýšené VPP a FPP, musíte se do Heads-Up Sit & Go registrovat v následujících časech:

Haxton’s Happy Hours: 4. - 10. března

  • 04:00 - 05:00 ET / 10:00 - 11:00 CET
  • 10:00 - 11:00 ET / 16:00 - 17:00 CET
  • 16:00 - 17:00 ET / 22:00 - 23:00 CET
  • 22:00 - 23:00 ET / 04:00 - 05:00 CET

Nejste si jistí, kdy bude Ike hrát? Abyste měli jistotu, že se zaregistrujete včas, sledujte účet Teamu Online na Twitteru a přečtěte si zde zdarma jeho tipy ohledně strategie!

Isaac Haxton - co byste měli vědět

Isaac Haxton je jedním z nováčků Teamu Online a široce uznávaným odborníkem na heads-upy. Od svého zlomového úspěchu v roce 2007 na PokerStars Caribbean Adventure (PCA) dokázal Ike v živých turnajích vydělat více než 4 000 000$ a nyní ho můžete pravidelně vidět v těch největších pokerových hrách po celém světě.

Ike je obávaným soupeřem nejen u cash game stolů, kde se cítí velice jistě, ale jeho pozornosti neunikla ani turnajová scéna. Proto si buďte jistí, že ani předání volných vstupenek do Sobotního duelu zajisté zbytečně neuspěchá. Začněte hrát heads-up Sit & Go již nyní, trénujte svou hru a buďte připraveni na březnovou akci Haxton’s Happy Hours.

Více se o Ikovi dočtete v jeho životopise.

Heads-Up s Haxtonem: Bezplatné strategické rady

"Až donedávna byla mou hrou číslo jedna Heads-Up No Limit cash. Asi před dvěma lety jsem se v pauzách od cash game akce začal motat okolo Heads-Up Sit & Go. Okamžitě mě pohltily. Fakt, že je vždy s kým hrát, je skvělý z hlediska profesionálního hráče, který chce odehrát velké množství her.

“V roce 2012 jsem se stal Supernovou Elite díky VPP, které jsem z větší části získal v Heads-Up Sit & Go. V letošním roce jsem již nahrál přes 300 000 VPP, téměř výhradně v Heads-Up Sit & Go, což je tempo, kterým bych tohoto statusu mohl v roce 2013 dosáhnout i dvakrát.
“Ještě více než fakt, že tyto turnaje představují skvělý způsob, jak odehrát obrovské množství, mě Heads-Up Sit & Go zaujaly kvůli svému super zábavnému formátu pokeru. Protože hrát Heads-Up No Limit s 20 big blindy proti 40 big blindům, proti 75 big blindů je něco zcela odlišného, a protože stacky se neustále mění, připomíná to spíše smíšenou hru.

“S menšími stacky se jedná o hru silně postavenou na matematice, kde hlavní roli hrají pre-flop odds a range. Přesto stále platí, že se nesmí podceňovat příležitosti pro dovednostní hraní. I když máte pouze 15 big blindů, bude mít perfektní all-in nebo fold navrch před nesmělým přístupem.

“S vyššími stacky se hra více podobá hře, na níž jsem zvyklý z heads-up cash game. Samozřejmě stále zůstává důležitá matematika, ale vzájemný význam readu, psychologie a pocitů zde dramaticky narůstá.”

Upozornění: Pouze Heads-Up Sit & Go, které začnou během Happy Hours uvedených výše, odměňují hráče zvýšeným počtem VPP a FPP. Vstupenky do Sobotního duelu jsou nepřenosné a nelze je vyměnit za hotovost. Vstupenky budou vystaveny během 48 hodin od chvíle, kdy porazíte Ika a musí být použity během 60 dní.

Pokud máte nějaké dotazy k akci Haxton’s Happy Hours, kontaktujte prosím support@pokerstars.cz.

Jste v pokeru nováčkem?
Stáhněte si bezplatný software

Stáhněte si bezplatný software PokerStars a začněte hrát. Stažení je jednoduché.

Play Poker

Zjistěte, jak stáhnout pokerový software