Letos v červenci vyzkoušejte Fixed Limit Hold’em a budete se topit v penězích!

Akce Fixed Limit Hold’em Week proběhne 8. - 14. července, a ať jste ještě nikdy předtím nehráli FLHE nebo chcete vypilovat své dovednosti, máme pro vás množství akcí o reálné peníze a FPP, z nichž si bezpochyby vyberete tu pravou!

Níže se podívejte na bezplatné video tutoriály a speciální nabídky a ve všech Fixed Limit akcích se letos v červenci přidejte k nám. Zde je naše nabídka:

Naučte se hrát Fixed Limit Hold’em zdarma!

Podívejte se na tyto tři video tutoriály, kde se dozvíte vše, co potřebujete vědět o hraní FLHE.

Program akce Fixed Limit Hold’em Week

Ve dnech 8. až 14. července budete mít spoustu příležitostí naučit se, zahrát si a vyhrát ve FLHE.

Zkušební turnaje

Ještě nikdy jste nehráli FLHE? Přihlaste se do zkušebních turnajů, které probíhají po celý týden. Každý turnaj má buy-in 5 FPP a prize pool 500$.

Všechny zkušební turnaje akce Fixed Limit Hold’em Week naleznete v sekci ‘Turnaje’ > ‘Vše’ v lobby PokerStars.

 
Zkušební turnaje Buy-in Čas Prize pool
FLHE 5 FPP Denně: 03:00, 07:00, 11:00, 15:00, 19:00 & 23:00 ET (09:00, 13:00, 17:00, 21:00, 01:00 & 05:00 CET) 500$

Happy hours: 8. - 14. července

Během speciálních každodenních FLHE happy hours probíhajících po jednu hodinu vždy v 04:00, 10:00, 16:00 a 22:00 ET (10:00, 16:00, 22:00 a 04:00 CET) budete moci získat o 50% více VPP a FPP v cash hrách, Sit & Go a MTT.

Nové denní turnaje a víkendové speciály

V průběhu akce Fixed Limit Hold’em Week budeme každou hodinu pořádat nové 1,50$ FLHE turnaje a speciální Sit & Go pro 36 hráčů. Kromě toho bude v sobotu 13. července od 20:00 CET disponovat týdenní turnaj FLHE čtyřnásobným garantovaným prize poolem 20.000$! Kupte si vstup přímo za 215$ nebo se kvalifikujte přes právě probíhající satelity.

Vložte a volné vstupenky do turnajů FLHE budou vaše

Mezi 4. červencem 05:00 ET (4.7. 11:00 CET) a 14. červencem 22:59 ET (15.7. 04:59 CET) vložte min. 20$, použijte bonusový kód ‘LIMIT’ a tři volné vstupenky do 1,50$ FLHE turnajů jsou vaše. Vstupenky platí pro všechny 1,50$ turnaje akce Fixed Limit Hold’em Week. Po provedení kvalifikačního vkladu získejte alespoň 1 VPP a v tu chvíli vám vstupenky odešleme na účet.

Upozornění: Heads-Up Sit & Go a cash hry jsou vyloučeny z happy hours Fixed Limit Hold’em.

Potřebujete zdokonalit své dovednosti v Fixed Limit Hold'emu? Navštivte IntelliPoker, kde máte možnost získat dvě vstupenky do 1,50$ Fixed Limit Hold’em.

Pokud máte nějaké dotazy k akci Fixed Limit Hold’em Week, kontaktujte prosím support@pokerstars.cz.

Jste v pokeru nováčkem?
Stáhněte si bezplatný software

Stáhněte si bezplatný software PokerStars a začněte hrát. Stažení je jednoduché.

Play Poker

Zjistěte, jak stáhnout pokerový software