Získejte volňásky do 100.000$ Karnevalového freerollu

Abychom oslavili turnaj s číslem 800 milionů, pořádá PokerStars pět 100.000$ freerollů ve dnech 21. - 25. Října. Pokud si vložíte peníze na účet u PokerStars, můžete si v nich zahrát zcela zdarma.

Každý 100.000$ Karnevalový freeroll bude probíhat ve formátu skvělých časově omezených turnajů, což znamená, že jednotlivé turnaje budou trvat pouhých 15 minut. Až tento čas vyprší, vyplatí se odměny podle velikosti stacku každého hráče. Pokud máte rádi rychlou, vzrušující a štědrou pokerovou akci, pak jsou pro vás časově omezené turnaje tou nejlepší volbou!

Deposit Now

Jak se zúčastnit?

Již jste obdrželi email, který obsahuje exkluzivní bonusový kód PokerStars i veškeré potřebné podrobnostmi. Jednoduše použijte bonusový kód uvedený ve vašem emailu a získejte volný vstup do 100.000$ Karnevalových freerollů. První vstup získáte okamžitě, a pokud máte nárok na více než jednu vstupenku, zbývající se připíší během 24 hodin.

Nemůžete najít svůj email? Otevřete lobby PokerStars a přejděte do ‘Nápověda’ > ‘Mé novinky’, kde naleznete svůj exkluzivní bonusový kód.

Jakmile získáte bonus, musíte se manuálně registrovat do 100.000$ Karnevalových freerollů v lobby PokerStars v sekci ‘Turnaje’ > ‘Freeroll’.

Turnaj Buy-in Datum a čas Prize pool
Karnevalový freeroll Pouze vstupenka Pondělí 21., středa 23. a pátek 25. října v 14:00 ET (20:00 CET)
Úterý 22. a čtvrtek 24. října v 06:00 ET (12:00 CET)
100.000$
Deposit Now

Upozornění: Abyste dostali volnou vstupenku do 100.000$ Karnevalových freerollů, musíte vložit s bonusovým kódem do soboty 19. října ve 23:59 ET (20. října v 05:59 CET). Můžete si vybrat, do jakého freerollu se přihlásíte. Všechny vstupenky jsou nepřenosné a nelze je směnit za peníze.

Své dotazy k 100.000$ Karnevalovým freerollům nebo bonusu za vklad směřujte na adresu support@pokerstars.cz.

Jste v pokeru nováčkem?
Stáhněte si bezplatný software

Stáhněte si bezplatný software PokerStars a začněte hrát. Stažení je jednoduché.

Play Poker

Zjistěte, jak stáhnout pokerový software